Ana Menü
Çevrimiçi Kullanıcılar
-> Çevrimiçi Ziyaretçiler: 2

-> Çevrimiçi Üyeler: 0

-> Toplam Üye Sayısı: 1,716
-> En Yeni Üye: memati
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
-> resim
-> RESİM
-> YÜKSEK OKUL İSTİYORUZ
-> FİLİSTİN
-> Firma Listesi Modülü
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
-> YÜKSEK OKUL İSTİY... [4]
-> resim [3]
-> RESİM [1]
-> Firma Listesi Modülü [1]
-> hasbelkader Adlı ... [1]
Top 5 Resim
Tortum Cağ Kebabı [2626]
Tortum Şelalesi (Cok... [1770]
Tortum Manzarası 1 [1656]
TORTUM GÖLÜ [1394]
Tortum'da Akşam [1342]
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
YÜKSEK OKUL İSTİYORUZ
Yonetici
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.01.70

Tortum Esnaflarından Sayın Cevri TURAN E-Posta Adresimize Aşağıdaki Notu Düşmüştür.
Konuyla İlgili Görüşlerinizi Lütfen Ekleyiniz.

YÜKSEK OKUL İSTİYORUZ. 1990 yılından bu yana aralıksız olarak Yüksekokul talebini dile getiriyoruz. Tortum hakkı olmayan bir şeyi istemiyor. Bugün Yüksekokulun olduğu bir çok ilçeye göre Tortum, sosyal ve kültürel yapısı, gerek nüfus gerekse alt yapı olarak yüksekokulu bana göre çoktan haketti. Aslında biz, ilçe olarak yüksekokul olması gereken önemli ilçeyiz. Eğitim oranı iyi olan ilçe olmamızın yanında her geçen gün göç ile birlikte insan sayısını azalması ile yatırımların olmadığı görülürken buda giderek ilçemizin yok olmasına neden olacak,ama bir yüksekokulun kurulması ile buraya gelecek öğrencileri ve onların akraba ve ziyaretçileri ilçemize ekonomi hareket kazandıracak, böylece ilçemizden büyük şehirlere göç eden hemşehrilerimiz zamanla geri dönecektir. Bu okul bütün ilçelerimizden çok tortum İlçesi'ne gerekli. Yetkililerden yüksekokul için hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. İsteyeceğiz ve sonuna kadar da bekleyeceğiz, bu okul için tortum olarak ve ilçe halkı ve gençleri olarak yüksekokulu hak ettiğimize inanıyoruz. Bu konuda eksiklerimiz olsada, yeterki yetkililerden, Evet, cevabı gelsin. Yüksekokul hazırlıkları konusundaki çalışmaları gece gündüz yapmaya hazırız,milletvekillerimize seslenerek hayal değil okul beklentimizin bir an önce gerçeğe dönüşmesini istıyoruz. Gerek Tortumda bir siyasi parti olarak, gerek sivil toplum örgütü olan esnaf odamız olarak bu konuya gerekli önemi vererek kaymakamımızla, belediye başkanımızla görüştük ve bu konudaki desteklerini aldık. Yeni hastanemizin yapılmasıyla boşalan sağlık ocağımızın yeri yüksek okulumuz için bir fısat. Bu son şansımız olabilir herkesi destek olmaya davet ediyorum.
Cevri TURAN (Turan Market)

www.tortumlu.com
hayat
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi
Yeni Gelen

bende adana da bulunan bir tortumlu olarak yüksek okul bir ilçenin gelişimidir hem maddi hemde manevi ve neden ilçemizde gelişmesin inşallah açılır

hazeleyes25
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi
Yeni Gelen

bende erzurum da yaşayan tortumlu biri olarak tortuma yüksek okul açılmasını istiyorum.bizim diğer ilçelerden ne eksiğimiz var hatta fazlamız varr. burdan yetkililere sesleniyorumm lütfen bu işi bir an önce halledin.neden bizim ilçemiz gelişmesin ki esnafımız iş yapmasın kii halkımız bilinçlenmesin ki ....

Yonetici
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi
Super Yönetici

Email Adresimize Gelen Bir Yazı
YÜKSEK OKUL İLE TORTUM DIŞINDA YAŞAYAN İNSANLARIN TORTUM'A GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEK ÇOCUKÇA BİR DAVRANIŞ. TORTUM İNSANI HER İNSAN GİBİ BİR ÇOK ŞEYE LAYIKTIR LAKİN DÜNYAYI TORTUMA TAŞIMAK ZORDUR. TORTUM LU HEMŞEHRİLERİME TAVSİYEM RIZIK DÜNYANIN HER YERİNDEDİR. GİDEBİECEĞİNİZ HER YERE GİDİN . BEKLERSENİZ MEZARA KADAR BEKLERSİNİZ

SAYGILAR
türk vatandası
www.tortumlu.com
Webmaster Ekibi

www.tortumlu.com
Yonetici
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi
Super Yönetici

Atatürk Üniversitesi'nin Resmi Sitesinde (www.atauni.edu.tr) 29-09-2009 Tarihli duyuru aşağıdaki gibidir. Ilçemize şimdiden hayırlı olsun.

"Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü`nün, Erzurum`un Horasan, Tortum ve Şenkaya ilçelerine yüksekokul kurulması yönündeki talebi Yükseköğretim Genel Kurulu`nun 27 Ağustos 2009 tarihinde yapılan toplantısında kabul edildi.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı`nın Atatürk Üniversitesi`ne gönderdiği 9 Eylül 2009 ve 17 Eylül 2009 tarihli yazılarda, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü`nün Erzurum`un Horasan, Tortum ve Şenkaya ilçelerine Meslek Yüksekokulu kurulması yönündeki teklifinin 27 Ağustos tarihindeki oturumda ele alınaıp incelendiği ve üç ilçemize birer Meslek Yüksekokulu kurulması talebinin uygun görüldüğü bildirildi.

BASIN DANIŞMANLIĞI"
Düzenleyen Yonetici Düzenleme Tarihi:
www.tortumlu.com
Webmaster Ekibi

www.tortumlu.com
Atlanilacak Forum:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Kaydol

Parolamı Unuttum
Sohbet Et
Odaya Gir

Son Dakika
29 Mart Yerel Seçim Sonucu (Kesinleşmemiş - Belediye Başkanlığı)
Yonetici
30/03/2009 12:19
2

Günceliz
Yonetici
25/01/2009 02:21
0

Web Sitemizi Güncelledik
site yetkilisi
21/12/2008 11:34
1

İmzamız